10 gode grunde til at melde sig ind i Venstre


1. Som medlem af Venstre er du er med til at styrke Venstre i den fortsatte daglige kamp for et liberalt samfund - Et samfund, der sætter mennesket frem for systemet.

2. Som medlem af Venstre har du direkte indflydelse på, hvilke kandidater Venstre opstiller til Byråd, Region, Folketing og Europaparlamentet.

3. Som medlem af Venstre har du direkte indflydelse på, hvem der skal sidde i de forskellige bestyrelser i partiet.

4. Som medlem af Venstre har du rig mulighed for at møde Venstres politikere på alle niveauer og påvirke dem. Vi er ikke, som visse andre partier, bange for debat.

5. Som medlem af Venstre har du mulighed for at møde andre interessante mennesker, som hver især er forskellige. Vi er stolte over vores netværk og de mange nye venskaber, vi skaber.

6. Som medlem af Venstre kan du deltage i specielle kurser, konferencer og rejser, f.eks. besøg i Folketinget og Europaparlamentet hvor du møder Venstres parlamentarikere. Også lokalt er der mulighed for at deltage i debatter, virksomhedsbesøg og møder med lokale politikere og folketingsmedlemmer.

7. Som medlem af Venstre har du mulighed for at deltage i Venstres landsmøder, som afholdes hvert efterår med 2.000 deltagere. Weekenden er fyldt med politik og taler. Her lægges blandt andet Venstres linie for det næste og de kommende år. I 1995 ved Venstres 125 års jubilæum, vedtog vi det principprogram, som er gældende i dag. Lørdag aften er der gallafest - En oplevelse værd! Ofte afholdes landsmødet i Odense, så der er rig mulighed for at deltage i dele af programmet.

8. Som medlem af Venstre har du mulighed for at engagere dig i en forening med mange muligheder. i Venstre Paarup Korup vælgerforening er vi meget aktive og den næst største Venstre forening i Odense. Vi har forskellige udvalg. Nogle laver aktiviteter, andre sørger for foreningens nyhedsbrev og andre igen engagerer sig i bestyrelsesarbejdet.

9. Som medlem af Venstre kan du være med til at udarbejde oplæg og gøre tiltag, som vores valgte politikere kan bruge i deres hverdag, f.eks. i Odense Byråd.

10. Som medlem af Venstre kan du prale af at tilhøre Danmarks største regerings parti mandatmæssigt og medlemsmæssigt med kna 50.000 medlemmer. Vi har fået  næsten 5.000 nye medlemmer siden folketingsvalget i 2011. Samtidig er Venstre Danmarks ældste parti fra 1870!

...og du bestemmer selv hvor aktiv du vil være!

 


VIDSTE DU AT

... jeg har været medlem af Odense Byråd i 1. halvår af år 2000, samt medlem af Børn- og Unge udvalget i samme periode ..!
Links:

Venstre - Danmarks liberale parti
www.venstre.dk

Venstre i Odense
www.venstre-odense.dk

Venstre Paarup-Korup vælgerforening i Odense
www.venstre-paarup-korup.dk

Venstre i region Syddanmark
http://syddanmark.venstre.dk

Venstres Ungdom
www.vu.dk

Venstres Ungdom i Odense
www.vu-odense.dk

Venstre i Europaparlamentet
http://www.venstre.dk/personer/eu/

Sæt dit kryds ved Peter Spenner i Odense byråd den 19. november 2013.